2 jan. 2010

Hittade av en slump min gamla hemsida. Den är så fin, tänk att den lever igen/än, kanske dags att uppdatera den? Hursomhelst, det är en kompis som gjort den, hon är otroligt talangfull och kan mer än att göra hemsidor, som om inte det skulle vara nog... hon har såklart gjort en till sig själv också, surfa runt och njut :o) 

Här en gammal bild på ett par nålbundna strumpor som jag är mycket stolt över, bilden är från 2004 tror jag men ägaren har berättat att de lever än, rätt bra kvalitet alltså.

Gick en runda i Malmö en kväll för att sätta igång matsmältningen efter en överdådig middag, ramlade över denna julgran i ett skyltfönster till en världskänd klädkedja...
 Till min stora glädje var den, som man kan se på bilden, dekorerad med små stickade tröjor, väldigt detaljrika tröjor. Jag gillar!

2 kommentarer:

 1. Hej,
  Kul att du hittade vår blogg. Du ska veta att jag har haft ett himla bry med att hitta dig här. Såg att du lagt till som "följare" hos oss (som "inart...nånting"), men när jag klickade på den ikonen så kom jag inte till din blogg eller profil utan bara till de andra som du följer. Men nu äntligen hittade jag.
  Gott nytt år på dig och så ses vi i cybervärlden! /Hälsn. från kusinen i Trelleborg

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  Jaha, att det skulle vara så svårt, det visste jag inte...
  Ja, vi ses i cyberspace och på stan när jag är himmavid kanske :o)

  SvaraRadera